Greitoji paieška

Naminiai virtiniai su mėsa

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 5)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Miltus nusijokite, padarykite viduryje duobutę, į ją suberkite druską, įmuškite kiaušinį ir įpilkite pašildyto vandens apie 80 g. Kiaušinį, druską, vandenį išmaišykite su mažu miltų kiekiu, kad ištirptų druska, po to pilkite likusį vandenį (70 g.) ir užmaišykite tešlą.

Paruoštą tešlą suskirstykite slyvos dydžio gabalėliais, plonai iškočiokite, į vidurį dėkite įdarą ir tešlos kraštus gerai užspauskite.

Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 - 20 min. Išvirusius virtinius truputį apipilkite riebalais, kad nesuliptų.

Įdaras: jautieną ir kiaulieną sumalkite, pridėkite druskos, pipirų, vandens (apie 100 g.), smukiai kapotų apkepintų svogūnų ir viską gerai išmaišykite.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Zygimantas
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

o ar butina mesa permalti ir be to naudoti ir kiauliena ir jautiena, ar galima vien tik su jautiena ?

Lina
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Gal galėtumėt parašyti kaip tuos koldūnus suformavote, nes kai aš dariau man gavosi forma kaip labai mažų čeburėkų?

Aura
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

O kuo prastas niekuo ne ypatingas receptas?paprasta ir skanu :)

dana.butkuviene
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

nieko įpatingo receptas nuo senu laiku

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?