Greitoji paieška

Naminiai virtiniai su virtų bulvių įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 5)
11 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Miltus nusijokite, padarykite viduryje duobutę, į ją suberkite druską, įmuškite kiaušinį ir įpilkite pašildyto vandens apie 80 g. Kiaušinį, druską, vandenį išmaišykite su mažu miltų kiekiu, kad ištirptų druska, po to pilkite likusį vandenį (70 g.) ir užmaišykite tešlą.

Paruoštą tešlą suskirstykite slyvos dydžio gabalėliais, plonai iškočiokite, į vidurį dėkite įdarą ir tešlos kraštus gerai užspauskite.

Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 - 20 min. Išvirusius virtinius truputį apipilkite riebalais, kad nesuliptų.

Įdaras: virtas bulves sumalkite mėsmale arba sugrūskite. Po to pridėkite spirgintų su svogūnais lašinukų arba ištirpintą sviestą, druskos ir viską gerai išmaišykite.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

S.
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

O kam tą tešla skirstyti į rutuliukus? paprasčiau iškočioti dideli lakštą ir isspausti norimo dydžio skrituliukus. Nepanaudotą tešlą dar kartą suminkome ir vėl darome skrituliukus ir taip kol; nelieka tešlos. Virtiniai gaunasi visi vienodi, dailus ir aišku skanūs.

anonimas
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

as i idara dar imalu su mesmale svoguna ir lasinuku

dovilele
Prieš 13 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

mmm

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?