Naminiai virtiniai su virtų bulvių įdaru
Gaminimas
Miltus nusijokite, padarykite viduryje duobutę, į ją suberkite druską, įmuškite kiaušinį ir įpilkite pašildyto vandens apie 80 g. Kiaušinį, druską, vandenį išmaišykite su mažu miltų kiekiu, kad ištirptų druska, po to pilkite likusį vandenį (70 g.) ir užmaišykite tešlą.
Paruoštą tešlą suskirstykite slyvos dydžio gabalėliais, plonai iškočiokite, į vidurį dėkite įdarą ir tešlos kraštus gerai užspauskite.
Paruoštus virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 15 - 20 min. Išvirusius virtinius truputį apipilkite riebalais, kad nesuliptų.
Įdaras: virtas bulves sumalkite mėsmale arba sugrūskite. Po to pridėkite spirgintų su svogūnais lašinukų arba ištirpintą sviestą, druskos ir viską gerai išmaišykite.
Ingredientai
Receptas #7542

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
O kam tą tešla skirstyti į rutuliukus? paprasčiau iškočioti dideli lakštą ir isspausti norimo dydžio skrituliukus. Nepanaudotą tešlą dar kartą suminkome ir vėl darome skrituliukus ir taip kol; nelieka tešlos. Virtiniai gaunasi visi vienodi, dailus ir aišku skanūs.
Naujausi receptai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |