Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušinienė su dešra ir konservuotais žirneliais.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Baltymus standžiai suplakame, atsargiai sumaišome su miltais, tryniais ir puse konservuotų žirnelių bei pasūdome, pabarstome pipirais.
Masę sudedame į išteptą riebalais torto formą ar kitą ugniai atsparų indą, pabarstome supjaustyta dešra, likusiais žirneliais bei tarkuotu sūriu ir kepame.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |