Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą apvirti nedideliame pasūdyti vandens kiekyje, įbėrus truputį pipirų. Pastarnokus nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Viską sudėti į mėsą ir išvirti. Išvirusią mėsą supjaustyti porcijomis. Miltus pakepinti su riebalais, praskiesti sultiniu, sudėti pomidorų tyrę, užpilti ant pastarnokų, pasūdyti, užvirinti.
Patiekalą apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |