Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Šveicariškas pienių medus.
Saulėtą dieną priskinti ką tik prasiskleidusių pienių žiedų, nuskinti kotelius. Į dubenį sudėti žiedus ir įpilti tiek vandens, kad paspaudus masę matytųsi skystis. Palikti išmirkti per naktį. Kitą dieną nukošti, skystį supilti į atskirą indą.
Medaus paruošimas: į 1 l. skysčio įpilti 2 citrinų sultis ir 1 kg. 200 g. cukraus. Virti kaip sirupą 45 min. ar 1 val.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |