Greitoji paieška

Pienių medus

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 9)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šveicariškas pienių medus.

Gaminimas

Saulėtą dieną priskinti ką tik prasiskleidusių pienių žiedų, nuskinti kotelius. Į dubenį sudėti žiedus ir įpilti tiek vandens, kad paspaudus masę matytųsi skystis. Palikti išmirkti per naktį. Kitą dieną nukošti, skystį supilti į atskirą indą.

Medaus paruošimas: į 1 l. skysčio įpilti 2 citrinų sultis ir 1 kg. 200 g. cukraus. Virti kaip sirupą 45 min. ar 1 val.

Ingredientai

  • Citrinos:2 vnt.
  • Cukrus:1 kg. 200 g.
  • Pienių žiedai:truputis
  • Vanduo:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ieva
Prieš 3 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skanu!

lietuve
Prieš 4 m.
Grupė:
Įvertino:

hmmm, labai noretusi pasigaminti ir paragauti

virginija
Prieš 4 m.
Grupė:
Įvertino:

esu ragavusi-skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 1 m.
Svečias
Prieš 1 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 1 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 1 m.
Svečias
Prieš 1 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?