Greitoji paieška

Pienių medus

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 9)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šveicariškas pienių medus.

Gaminimas

Saulėtą dieną priskinti ką tik prasiskleidusių pienių žiedų, nuskinti kotelius. Į dubenį sudėti žiedus ir įpilti tiek vandens, kad paspaudus masę matytųsi skystis. Palikti išmirkti per naktį. Kitą dieną nukošti, skystį supilti į atskirą indą.

Medaus paruošimas: į 1 l. skysčio įpilti 2 citrinų sultis ir 1 kg. 200 g. cukraus. Virti kaip sirupą 45 min. ar 1 val.

Ingredientai

  • Citrinos:2 vnt.
  • Cukrus:1 kg. 200 g.
  • Pienių žiedai:truputis
  • Vanduo:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ieva
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skanu!

lietuve
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

hmmm, labai noretusi pasigaminti ir paragauti

virginija
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

esu ragavusi-skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?