Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš persijotų miltų, vandens, margarino arba sviesto, druskos ir 2 trynių užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir supjaustoma keturkampiais arba apvaliais gabaliukais.
Virti plaučiai labai smulkiai supjaustomi, pasūdomi, papipirinami ir sumaišomi su tryniu bei džiūvėsiais.
Po mažą krūvelę įdaro dedama ant tešlos gabalėlių, šie sulenkiami, o kraštai gerai apspaudžiami.
Paruošti virtiniai sudedami į verdančią sriubą ar pasūdytą verdantį vandenį ir išverdami. Paskui išgriebiami ir apšlakstomi sviestu. Taip pat galima valgyti su grietine arba jos ir sviesto mišiniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |