Greitoji paieška

Plaučiai "kišenėlėje"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš persijotų miltų, vandens, margarino arba sviesto, druskos ir 2 trynių užminkoma tešla. Ji iškočiojama ir supjaustoma keturkampiais arba apvaliais gabaliukais.

Virti plaučiai labai smulkiai supjaustomi, pasūdomi, papipirinami ir sumaišomi su tryniu bei džiūvėsiais.

Po mažą krūvelę įdaro dedama ant tešlos gabalėlių, šie sulenkiami, o kraštai gerai apspaudžiami.

Paruošti virtiniai sudedami į verdančią sriubą ar pasūdytą verdantį vandenį ir išverdami. Paskui išgriebiami ir apšlakstomi sviestu. Taip pat galima valgyti su grietine arba jos ir sviesto mišiniu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?