Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Pomidorai kimšti silkės mišraine
Aprašymas
neturiu galutinio rezultato nuotraukos :) bet manau nesunku ir įsivaizduoti :)
Gaminimas
Perpjaukite pomidorus pusiau ir išskobkite pomidorų vidų. Visus ingredientus susmulkinkite. Morką sutarkuokite. Dalį nuo pomidorų likusio minkštimo smulkiai supjaustykite, viską išmaišykite kartu su majonezu, pagal savo skonį pabarstykite pipirais ir sudėkite į pomidorų vidų.
ARBA:
Į pomidorų vidų sluoksniais įdėkite juostelėmis pjaustytos silkės, pabarstykite smulkiai pjaustytų svogūnų, vėl dėkite silkės juostelių, dar paberkite svogūnų, uždėkite nedidelį šaukštelį riebios grietinės, pabarstykite pipirais.
Pomidorų "sodinamąją" dalį aš truputėlį nupjoviau, kad jie tvirčiau ir gražiau sėdėtų lėkštėje. Kuo mažesnius pomidorus naudosite tuo gražiau atrodys jūsų patiekalas. :)
SKANAUS!
Ingredientai
- Konservuoti kukurūzai:1/2 indelio
- Majonezas:truputis
- Morka:1 vnt.
- Pipirai:pagal skonį
- Pomidorai:7 vnt.
- Rauginti agurkai:pagal skonį
- Silkių filė:4 vnt.
Receptas #8115

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |