Greitoji paieška

Pomidorų sulčių drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sultys paskaninamos cukrumi, druska ir į jas supilama išbrinkinta bei ištirpinta želatina.

Kaitinama maišant ant mažos ugnies, kad želatina visai ištirptų.

Paskui supilstoma į mažas formeles ar indelius, pastatoma į šaldytuvą, kad sustingtų.

Patiekiant, drebučiai išverčiami į pusdubenį ir gali būti papuošiami agurkų griežinėliais.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Pomidoru sultys:1 l.
  • Želatina:20 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?