Greitoji paieška

Pomidorų sulčių drebučiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sultys paskaninamos cukrumi, druska ir į jas supilama išbrinkinta bei ištirpinta želatina.

Kaitinama maišant ant mažos ugnies, kad želatina visai ištirptų.

Paskui supilstoma į mažas formeles ar indelius, pastatoma į šaldytuvą, kad sustingtų.

Patiekiant, drebučiai išverčiami į pusdubenį ir gali būti papuošiami agurkų griežinėliais.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Pomidoru sultys:1 l.
  • Želatina:20 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?