Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Angliškas pudingas su taukais.
Miltus su druska persijoti, įdėti kepimo miltelių. Supilti batono trupinius ir mažais gabaliukais supjaustytus taukus. Viską sumaišyti. Tada įpilti tiek pieno, kad tešla lengvai nubėgtų nuo šaukšto. Pabaigoje suberti serbentus (juos galima pakeisti figomis, datulėmis arba razinomis), truputį malto imbiero, cukraus. Dubenį ištepti sviestu ir į jį sukrėsti paruoštą masę. Uždengti sviestiniu popieriumi. Panardinti į puodą su vandeniu ir virti 2 val.
Tiekiamas su anglišku kremu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |