Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lietuviški pyragėliai su varške.
Tešla: meilės išleidžiamos šiltame piene su trupučiu cukraus. Iš miltų, 1 kiaušinio ir margarino užminkoma gana kieta tešla. Ji paliekama 1 - 1,5 val. , kad pakiltų. Paskui dar kartą užminkoma ir iškočiojama. Iš iškočioto lakšto stikline išspaudžiami skrituliai.
Įdaras: varškė, 2 tryniai, šaukštas cukraus, žiupsnelis druskos, truputis sviesto ir cinamono išsukama.
Tada ant išspaustų skritulių dedama įdaro. Pyragėliai sulenkiami kaip pusmėnuliai ir, apspaudus jų kraštus, sudedami į sietą taip, kad vieni kitų neliestų. Sietas pritvirtinamas ant puodo su verdančiu vandeniu, ir pyragėliai verdami garuose.
Prieš patiekiant jie apšlakstomi sviestu ir apibarstomi cukrumi bei cinamonu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |