Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į pasaldintą verdantį vandenį sudėti supjaustytus rabarbarus ir apvirinti, žiūrint, kad neištižtų. Apvirintus rabarbarus išgriebti ir koštuve nuvarvinti vandenį.
Į verdantį pieną suberti manų kruopas, 5 min. pavirinti, smarkiai maišant, supilti vandenį, kuriame virė rabarbarai, ir viską šiek tiek pavirinti.
Kiaušinį ištrinti su cukrumi, įplakti į išvirusį pudingą ir pakaitinti.
Stikliniame pusdubenyje pudingą susluoksniuoti su rabarbarų gabaliukais ir atšaldyti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |