Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Raudoni balandėliai su dešros ir kiaušinių įdaru. Patiekiami su spirgučiais ir bulvėmis.
Iš kopūsto gūžės išpjauname kotą ir užverdame pasūdytame bei actu parūgštintame vandenyje. Nulaužome lapus, apipjaustome jų storas gyslas.
Dešrą smulkiai supjaustome, įdedame išmirkytą ir nuspaustą bandelę, įmušame kiaušinius, pasūdome, įberiame pipirų ir supjaustytų petražolės lapų. Masę išmaišome, dedame į kopūstų lapus ir darome balandėlius.
Į puodą įdedame margarino, pašildome, dedame balandėlius, iš viršaus pabarstome smulkiai supjaustytais lašiniais. Užpilame sultiniu ir troškiname ant silpnos ugnies 45 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |