Greitoji paieška

Raudonų kopūstų balandėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Raudoni balandėliai su dešros ir kiaušinių įdaru. Patiekiami su spirgučiais ir bulvėmis.

Gaminimas

Iš kopūsto gūžės išpjauname kotą ir užverdame pasūdytame bei actu parūgštintame vandenyje. Nulaužome lapus, apipjaustome jų storas gyslas.

Dešrą smulkiai supjaustome, įdedame išmirkytą ir nuspaustą bandelę, įmušame kiaušinius, pasūdome, įberiame pipirų ir supjaustytų petražolės lapų. Masę išmaišome, dedame į kopūstų lapus ir darome balandėlius.

Į puodą įdedame margarino, pašildome, dedame balandėlius, iš viršaus pabarstome smulkiai supjaustytais lašiniais. Užpilame sultiniu ir troškiname ant silpnos ugnies 45 min.

Ingredientai

  • Actas:1 šaukštas
  • Bandelė:1 vnt.
  • Dešra:500 g.
  • Druska:truputis
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Lašiniai:50-100 g.
  • Margarinas:truputis
  • Petražolės:truputis
  • Pipirai:truputis
  • raudonas kopūstas:1 vnt.
  • Sultinys:3 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?