Greitoji paieška

Raugintų kopūstų ir kiaulienos "dešra"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytą kiaulės galvą išvirti su prieskoniais. Likusiame galvos sultinyje išvirti tirštą miežinių kruopų košę. Galvos mėsą atskirti nuo kaulų, sumalti.Raugintus kopūstus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su mėsa ir kruopų koše, sudėti prieskonius, pasūdyti ir gerai išmaišyti.

Masę sudėti į riebalais išteptą gilų puodą ir virti, įstačius į kitą puodą su vandeniu, 2 val.

Išvertus į lėkštę, paduoti karštą su virtomis bulvėmis arba šaltą užkandžiams.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • kiaulės galva:2,5 kg.
  • Mairūnas:truputis
  • Miežinės kruopos:1,5 stiklinės
  • Pipirai:truputis
  • Rauginti kopūstai:1 kg.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?