Paruošiamas per: 4 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytą kiaulės galvą išvirti su prieskoniais. Likusiame galvos sultinyje išvirti tirštą miežinių kruopų košę. Galvos mėsą atskirti nuo kaulų, sumalti.Raugintus kopūstus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su mėsa ir kruopų koše, sudėti prieskonius, pasūdyti ir gerai išmaišyti.
Masę sudėti į riebalais išteptą gilų puodą ir virti, įstačius į kitą puodą su vandeniu, 2 val.
Išvertus į lėkštę, paduoti karštą su virtomis bulvėmis arba šaltą užkandžiams.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |