Greitoji paieška

Ropiniai kopūstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ropinius kopūstus nuplaukite, nulupkite, viršūnėles nupjaukite, išskobkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol dailiai pagels. Tada sudėkite ropinių kopūstų minkštimą, šakute sumaigytą faršą ir dar šiek tiek patroškinkite. Konservuotus pomidorus kiek pasmulkinkite, su visomis sultimis suverskite į mėsos faršą ir troškinkite apie 20 min. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir įdaro prikimškite ropinius kopūstus. Jas dėkite į karščiui atsparią kepimo formą, užpilkite puse stiklinės vandens, uždenkite ir troškinkite apie 20 min. Prieš baigiant kepti ant kiekvieno ropinio kopūsto užberkite po saujelę tarkuoto parmezano.

Ingredientai

  • Česnakai:3 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Kalakutienos faršas:250 g.
  • Konservuoti pomidorai:1 indelis (be odelių)
  • Parmezanas:saujelė
  • Pipirai:pagal skonį
  • Ropiniai kopūstai:2 vnt. (nedideli)
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Žalumynai:žiupsnelis (kapoti)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?