Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Ropinius kopūstus nuplaukite, nulupkite, viršūnėles nupjaukite, išskobkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol dailiai pagels. Tada sudėkite ropinių kopūstų minkštimą, šakute sumaigytą faršą ir dar šiek tiek patroškinkite. Konservuotus pomidorus kiek pasmulkinkite, su visomis sultimis suverskite į mėsos faršą ir troškinkite apie 20 min. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir įdaro prikimškite ropinius kopūstus. Jas dėkite į karščiui atsparią kepimo formą, užpilkite puse stiklinės vandens, uždenkite ir troškinkite apie 20 min. Prieš baigiant kepti ant kiekvieno ropinio kopūsto užberkite po saujelę tarkuoto parmezano.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |