Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rūgštynes perrenkame, nuplauname, nulaužome kotelius, smulkiai supjaustome ir dedame į verdantį vandenį. Suberiame smulkiai supjaustytą svogūną pasūdome, įberiame cukraus Verdame 5 min. atidengtame puode. Kiaušinių trynius išsukame, maišydami užplikome truputį atvėsintu rūgštynių nuoviru ir užbaliname sriubą. Sriubos daugiau nekaitiname, sudedame grietinę ir tiekiame. Valgome su karštomis virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |