Rusiškas užkandis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Troškinta arba kepta mėsa (aviena, veršiena, jautiena ar paukštiena), silkė ir virtos bulvės sumalama mėsmale. Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas su šaukšteliu margarino ir sumaišomas su paruošta mase. Suberiami miltai, sukrečiama grietinė, viskas sumaišoma ir dar kartą permalama. Į masę įdedama 2 tryniai, pagal skonį druskos ir pipirų, vėl viskas išmaišoma, tada supilami išplakti baltymai.

Forma ištepama riebalais, į ją sukrečiama paruošta masė, kuri apibarstoma tarkuotu sūriu ir apšlakstoma likusiu tirpytu margarinu.

Kepama orkaitėje 30 - 40 min. Kai masė pradeda atšokti nuo formos kraštų, užkandį galima laikyti iškepusiu.

Valgomas su pomidorų arba grietinės padažu.

Ingredientai

  • Bulvės:2 vnt.
  • Druska:truputis
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Margarinas:2 šaukšteliai
  • Mėsa:125 g.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pipirai:truputis
  • Silkė:1 vnt.
  • Sūris:1 šaukštas
  • Svogūnas:1/2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?