Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Troškinta arba kepta mėsa (aviena, veršiena, jautiena ar paukštiena), silkė ir virtos bulvės sumalama mėsmale. Svogūnas smulkiai supjaustomas, pakepinamas su šaukšteliu margarino ir sumaišomas su paruošta mase. Suberiami miltai, sukrečiama grietinė, viskas sumaišoma ir dar kartą permalama. Į masę įdedama 2 tryniai, pagal skonį druskos ir pipirų, vėl viskas išmaišoma, tada supilami išplakti baltymai.
Forma ištepama riebalais, į ją sukrečiama paruošta masė, kuri apibarstoma tarkuotu sūriu ir apšlakstoma likusiu tirpytu margarinu.
Kepama orkaitėje 30 - 40 min. Kai masė pradeda atšokti nuo formos kraštų, užkandį galima laikyti iškepusiu.
Valgomas su pomidorų arba grietinės padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |