Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruoštas viščiukas pasūdomas, patroškinamas su paspirgintais lašinukais. Ištroškinta mėsa atskiriama nuo kaulų, supjaustoma kubeliais ir sumaišoma su išvirtais ir sviestu pagardintais ryžiais. Tada suberiami žalieji žirneliai, sudedami griežinėliais supjaustyti, svieste apkepinti, cukrumi ir trintu gvazdikėliu pagardinti, obuoliai.
Užpilama viščiuko troškinimo skysčiu ir trumpai pakaitinama orkaitėje.
Šis troškinys sudedamas ant salotų lapų, apdėliojamas pomidorų skiltelėmis, puošiamas smulkintomis petražolėmis ir apibarstomas tarkuotu sūriu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |