Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Skanus pudingas iš ryžių.
Išvirta tąsi ryžių košė ataušinama iki 70C, sudedamas ištrintas su cukrumi kiaušinio trynys, nuplautos ir nusausintos razinos, smulkiais kubeliais supjaustytos cukatos, vanilė ir viską išmaišius, sudedamas iki standžių putų išplaktas kiaušinio baltymas. Lengvai išmaišius, masė dedama į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą skardą, viršus sulyginamas ir patepamas kiaušiniu, suplaktu su pienu arba grietine ir kepama. Iškeptas pudingas supjaustomas gabalais. Pateikiant, užpilama sviestu, grietine, uogiene arba mėgstamu saldžiu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |