Greitoji paieška

Salierai su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Keptus salierus su grybais galima valgyti ir šaltus.

Gaminimas

Svogūną ir porus smulkiai supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Grybus išvirti. Salierus, morką ir obuolius rupiai sutarkuoti. Viską sumaišyti, pagal skonį įberti pipirų, druskos ir kepti keptuvėje, kol daržovės suminkštės. Po to sudėti supjaustytus pomidorus arba pomidorų tyrę ir dar 3 - 5 min. pakepinti. Paskaninti majonezu.

Ingredientai

  • Aliejus:2-3 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:300 g.
  • Morka:1 vnt.
  • Obuoliai:2-3 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:3-4 vnt.
  • Porai:3 vnt.
  • Salieras:1 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?