Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptus salierus su grybais galima valgyti ir šaltus.
Svogūną ir porus smulkiai supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Grybus išvirti. Salierus, morką ir obuolius rupiai sutarkuoti. Viską sumaišyti, pagal skonį įberti pipirų, druskos ir kepti keptuvėje, kol daržovės suminkštės. Po to sudėti supjaustytus pomidorus arba pomidorų tyrę ir dar 3 - 5 min. pakepinti. Paskaninti majonezu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |