Greitoji paieška

Salierai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Salierai nuvalomi ir išverdami pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje.

Baigiant juos virti, įpilama truputis citrinos sulčių arba acto.

Išvirę salierai supjaustomi griežinėliais ir gražiai išdėliojami eilutėmis pusdubenyje ar molinėje lėkštėje.

Aplinkui ir į tarpus pridedama marinuotų raudonųjų pipirų, išimtų iš kompoto trešnių ar vyšnių.

Atskirai padažinėje paduodamas majonezas ar aliejus.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:truputis
  • majonezas ar aliejus:truputis
  • Raudonieji pipirai:2-3 vnt.
  • Salierai:3 vnt.
  • trešnės ar vyšnios:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?