Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Salierai nuvalomi ir išverdami pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje.
Baigiant juos virti, įpilama truputis citrinos sulčių arba acto.
Išvirę salierai supjaustomi griežinėliais ir gražiai išdėliojami eilutėmis pusdubenyje ar molinėje lėkštėje.
Aplinkui ir į tarpus pridedama marinuotų raudonųjų pipirų, išimtų iš kompoto trešnių ar vyšnių.
Atskirai padažinėje paduodamas majonezas ar aliejus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |