Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Miltai išsijojami ant lentos, įmušami kiaušiniai, įpilama pasūdyti vandens ir suminkoma tešla. Ji pridengiama šluoste, po 30 min. plonai iškočiojama, o lakštai kiek padžiovinami. Paskui jie supjaustomi rombo formos figūromis.
Lašiniai supjaustomi kubeliais, paspirginami, įpilama grietinės.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami skryliai, pamaišoma ir verdama uždengus. Išgriebiami kiaurasamčiu, nuvarvinami ir patiekiami su spirgučiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |