Greitoji paieška

Slyvų ir obuolių sūris

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Keptų obuolių tyrė vartojama todėl , kad ji ne tokia vandeninga. Ji verdama kartu su mėsmale sumalta slyvų tyre, kol pradeda tirštėti. Tada supilamas cukrus ir verdama maišant, kol nebelimpa prie šlapio skudurėlio. Baigiant virti, pridedama prieskonių. Išvirtas sūris sukrečiamas į aukštą puodą arba į sūrmaišį ir paslėgus atšaldomas. Po to iš puodo išimamas, apdžiovinamas ir laikomas suvyniotas į pergamentą.

Ingredientai

  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:600 g.
  • Gvazdikėliai:pagal skonį
  • obuolių tyrė:1 kg.
  • Slyvos:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?