Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Špinatų vyniotinis
Aprašymas
Portugališkas špinatų vyniotinis.
Gaminimas
Iš miltų, kiaušinio ir pieno užmaišoma omletui tešla. Ji 1 val. palaikoma. To tarpu perrinkti špinatai perplaunami, sudedami į kiaurasamtį, nuvarvėjus vandeniui, apsausinami, o paskui nuplikomi verdančiu vandeniu. Nuplikyti špinatai gana stambiai supjaustomi, sumaišomi su tarkuotais svogūnais, pipirais, druska, muskatu, citrinos sultimis ir aliejumi bei ištroškinami.
Atskirai paruošiami ančiuviai - nuvalomi ir supjaustomi gabaliukais. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi įpilama truputį tešlos, ant viršaus sudedama pusė griežinėliais supjaustytų pomidorų ir ančiuvių, vėl užpilama tešlos.
Omletas iš abiejų pusių pakepinamas, kol apsitraukia geltona pluta. Taip paruošiamas ir kitas omletas.
Abu omletai aptepami špinatais, suvyniojami ir įdedami į skardą. Viršus apipilamas pomidorų padažu ir apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
Ingredientai
Receptas #6614

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |