Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ypač skanios šviežios :P
Į išsijotus miltus sudedamos sutrintos išvirtos šaltos bulvės, sūris, kapoti riebalai arba sviestas, įberiama pagal skonį druskos.
Tešla užminkoma labai greitai, kad nespėtų pasidaryti skysta. Iš tešlos iškočiojamas stačiakampis lakštas, kurį pjaustome norimo dydžio lazdelėmis. Vėliau lazdelės greitai aptepamos kiaušinio baltymu, užbarstoma kmynų bei tarkuoto sūrio.
Kepama karštoje orkaitėje, kol jos tampa auksinės spalvos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |