Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ant lentos išsijojami miltai, įberiama druskos, įmaišomas tarkuotas sūris, kapoti riebalai (gali būti sviestas), trynys ir pienas.
Greit užminkoma tešla ir padedama, kad atšaltų.
Paskui iš jos iškočiojamas 3-5 cm. storio stačiakampis lakštas. Jis supjaustomas 8 cm. pločio juostomis, o šios skersai - 4 cm. pločio juostelėmis.
Juostelės aptepamos kiaušiniu ir apibarstomos kmynais arba saldžiaisiais ankštpipiriais ir tarkuotu sūriu. Kepama karštoje orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |