Greitoji paieška

Šutinys su raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Rauginti agurkai nuspaudžiami, jei labai rūgštūs, nuplaunami vandeniu ir vėl nuspaudžiami. Sudedami į prikaistuvį, apipilami sultiniu ar vandeniu ir troškinami kartu su lašinukais.

Dar kopūstams neišvirus, lašiniai išgriebiami, supjaustomi mažučiais gabaliukais ir sumaišomi su smulkiai supjaustyta virta arba kepta mėsa.

Šis mišinys sudedamas į kopūstus, pasūdoma, įdedama pipirų, smulkiai pjaustytų ir svieste apkepintų svogūnų, į kuriuos dar įdedama truputis miltų.

Troškinama uždengtame prikaistuvyje, dažnai pamaišant, kol kopūstai pasidarys minkšti.

Prie jų tinka virtos bulvės.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?