Greitoji paieška

Šutinys su raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Rauginti agurkai nuspaudžiami, jei labai rūgštūs, nuplaunami vandeniu ir vėl nuspaudžiami. Sudedami į prikaistuvį, apipilami sultiniu ar vandeniu ir troškinami kartu su lašinukais.

Dar kopūstams neišvirus, lašiniai išgriebiami, supjaustomi mažučiais gabaliukais ir sumaišomi su smulkiai supjaustyta virta arba kepta mėsa.

Šis mišinys sudedamas į kopūstus, pasūdoma, įdedama pipirų, smulkiai pjaustytų ir svieste apkepintų svogūnų, į kuriuos dar įdedama truputis miltų.

Troškinama uždengtame prikaistuvyje, dažnai pamaišant, kol kopūstai pasidarys minkšti.

Prie jų tinka virtos bulvės.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?