Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rauginti agurkai nuspaudžiami, jei labai rūgštūs, nuplaunami vandeniu ir vėl nuspaudžiami. Sudedami į prikaistuvį, apipilami sultiniu ar vandeniu ir troškinami kartu su lašinukais.
Dar kopūstams neišvirus, lašiniai išgriebiami, supjaustomi mažučiais gabaliukais ir sumaišomi su smulkiai supjaustyta virta arba kepta mėsa.
Šis mišinys sudedamas į kopūstus, pasūdoma, įdedama pipirų, smulkiai pjaustytų ir svieste apkepintų svogūnų, į kuriuos dar įdedama truputis miltų.
Troškinama uždengtame prikaistuvyje, dažnai pamaišant, kol kopūstai pasidarys minkšti.
Prie jų tinka virtos bulvės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |