Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš užminkytos tešlos (iš miltų, taukų, vandens, kėlimo miltelių ir druskos) iškočioti lakštą ir iškloti riebalais išteptą skardą.
Skridinėliais supjaustytus svogūnus patroškinti su 1 šaukštu riebalų ir sudėti ant tešlos.
Kiaušinius išplakti su rūgusiu pienu ar grietine ir druska, suberti 3 šaukštus miltus, gerai išmaišyti ir užpilti ant svogūnų.
Plokštainį kepti 45 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |