Tradiciniai balandėliai
Aprašymas
Tradiciniai, nesudėtingai paruošiami balandėliai.
Gaminimas
Smulkiai supjaustytą svogūną ir ryžius sudedam į faršą, beriam Vegetą prieskonių, įmušam kiaušinį ir viską gerai išmaišom.
Puode verdam kopūsto galvą - apvirusius lapus nulupam, dar paverdam kopūsto galvą - vėl nulupam ir t.t. Jeigu kopūsto galva didelė, reikia nuo apvirusių lapų nupjauti kietus lapkočius.
Paskui į lapą dedam įdarą ir gražiai, tvirtai suvyniojam.
Į puodo dugną dedu nepanaudotus lapus, ant viršaus surikiuoju balandėlius, užberiu tarkuotą morką ir įpylusi vandeniu troškinu, kol lapai būna minkšti.
Pagal pomėgius skaninti grietine ar pomidorų padažu.
Ingredientai
- Kiaušiniai:1 vnt.
- Kopūstai:1 vnt.
- Malta mėsa:500 g.
- Morkos:1 vnt.
- Ryžiai:stiklinė (virtų)
- Svogūnai:1 vnt.
- universalūs prieskoniai (vegeta):pagal skonį
Receptas #7979

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Šiaip aš naudoju Vegeta Natur prieskonius - jie be maisto priedų. čia kad žinotumėt, kad ne kokius su "e" prieskoniu propaguoju :)
Naujausi receptai
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |