Greitoji paieška

Tradiciniai balandėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
13 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Tradiciniai, nesudėtingai paruošiami balandėliai.

Gaminimas

Smulkiai supjaustytą svogūną ir ryžius sudedam į faršą, beriam Vegetą prieskonių, įmušam kiaušinį ir viską gerai išmaišom.

Puode verdam kopūsto galvą - apvirusius lapus nulupam, dar paverdam kopūsto galvą - vėl nulupam ir t.t. Jeigu kopūsto galva didelė, reikia nuo apvirusių lapų nupjauti kietus lapkočius.

Paskui į lapą dedam įdarą ir gražiai, tvirtai suvyniojam.

Į puodo dugną dedu nepanaudotus lapus, ant viršaus surikiuoju balandėlius, užberiu tarkuotą morką ir įpylusi vandeniu troškinu, kol lapai būna minkšti.

Pagal pomėgius skaninti grietine ar pomidorų padažu.

Ingredientai

  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Kopūstai:1 vnt.
  • Malta mėsa:500 g.
  • Morkos:1 vnt.
  • Ryžiai:stiklinė (virtų)
  • Svogūnai:1 vnt.
  • universalūs prieskoniai (vegeta):pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

karali3ne
Prieš 12 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

aciu uz receptuka.labai nesunku ir skanu ;)

uogiene
Prieš 12 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Šiaip aš naudoju Vegeta Natur prieskonius - jie be maisto priedų. čia kad žinotumėt, kad ne kokius su "e" prieskoniu propaguoju :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?