Greitoji paieška

Tradiciniai balandėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
13 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Tradiciniai, nesudėtingai paruošiami balandėliai.

Gaminimas

Smulkiai supjaustytą svogūną ir ryžius sudedam į faršą, beriam Vegetą prieskonių, įmušam kiaušinį ir viską gerai išmaišom.

Puode verdam kopūsto galvą - apvirusius lapus nulupam, dar paverdam kopūsto galvą - vėl nulupam ir t.t. Jeigu kopūsto galva didelė, reikia nuo apvirusių lapų nupjauti kietus lapkočius.

Paskui į lapą dedam įdarą ir gražiai, tvirtai suvyniojam.

Į puodo dugną dedu nepanaudotus lapus, ant viršaus surikiuoju balandėlius, užberiu tarkuotą morką ir įpylusi vandeniu troškinu, kol lapai būna minkšti.

Pagal pomėgius skaninti grietine ar pomidorų padažu.

Ingredientai

  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Kopūstai:1 vnt.
  • Malta mėsa:500 g.
  • Morkos:1 vnt.
  • Ryžiai:stiklinė (virtų)
  • Svogūnai:1 vnt.
  • universalūs prieskoniai (vegeta):pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

karali3ne
Prieš 8 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

aciu uz receptuka.labai nesunku ir skanu ;)

uogiene
Prieš 8 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Šiaip aš naudoju Vegeta Natur prieskonius - jie be maisto priedų. čia kad žinotumėt, kad ne kokius su "e" prieskoniu propaguoju :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?