Greitoji paieška

Trapus vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į indą sudėti margariną, miltus, cukrų ir grietinę. Tešlą gerai išminkius palaikyti šaldytuve, kad atvėstų. Obuolius nulupti ir supjaustyti. Atvėsusią tešlą iškočioti 6-7 cm pločio juostelėmis. Jas pabarstyti cinamonu, uždėti po gabalėlį obuolio ir suvynioti. Aptepus kiaušiniu apibarstyti cukrumi. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.

Ingredientai

  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:100 g.
  • Grietinė:250 ml
  • Margarinas:200 g.
  • Miltai:3-4 stiklinės
  • Miltinis cukrus:1 šaukštas
  • Obuoliai:3 vnt. (rūgštūs)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?