Greitoji paieška

Trapus vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į indą sudėti margariną, miltus, cukrų ir grietinę. Tešlą gerai išminkius palaikyti šaldytuve, kad atvėstų. Obuolius nulupti ir supjaustyti. Atvėsusią tešlą iškočioti 6-7 cm pločio juostelėmis. Jas pabarstyti cinamonu, uždėti po gabalėlį obuolio ir suvynioti. Aptepus kiaušiniu apibarstyti cukrumi. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.

Ingredientai

  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:100 g.
  • Grietinė:250 ml
  • Margarinas:200 g.
  • Miltai:3-4 stiklinės
  • Miltinis cukrus:1 šaukštas
  • Obuoliai:3 vnt. (rūgštūs)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?