Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Troškinta mėsa su daržovėmis ir omletu
Aprašymas
Pikantiškas indonezietiškas troškintos mėsos ir daržovių su omletu receptas (bami).
Gaminimas
Iš 2 kiaušinių, žiupsnelio druskos ir 2 šaukštų vandens paruošiama omletui masė.
Riešutai suberiami į smarkiai verdantį vandenį ir jame 10 min. palaikomi. Gilioje keptuvėje įkaitinama 3 šaukštai aliejaus, suberiama smulkiai supjaustytas svogūnas, česnakas ir kubeliais supjaustyta mėsa. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu ir nulupami. Grybai supjaustomi plonais griežinėliais, į juos sukrečiami smulkiai supjaustyti svogūnai, petražolės, ankštiniai pipirai. Viskas sumaišoma su mėsa ir 20 - 30 min. troškinama. Įberiama druskos ir pipirų. Suberiami staiga atšaldyti ir nusausinti riešutai. Omleto masė pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama likusiame aliejuje. Iškepęs omletas supjaustomas. Mėsa ir daržovės sudedama į gilų pašildytą dubenį, papuošiama omletu, apibarstoma prieskoniniais žalumynais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Ingredientai
- Aliejus:4 šaukštai
- ankštiniai pipirai:2 vnt.
- Česnakas:2 skiltelės
- Citrinos sultys:1/2 vnt.
- Druska:truputis
- Grybai:sauja
- Kiauliena:250 g.
- Kiaušiniai:2 vnt.
- Petražolės lapeliai:2 šaukštai
- Pipirai:truputis
- Pomidorai:500 g.
- Riešutai:250 g.
- Svogūnai:2 vnt.
- Svogūnų laiškai:truputis
Receptas #6674

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |