Greitoji paieška

Varškės pyragėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vengriškas varškės pyragėlių receptas. Dar kitaip vadinami "palatšinkenais".

Gaminimas

Tešla: Iš miltų, 2 kiaušinių, šaukštelio cukraus, druskos, 1/4 l. pieno ir trupučio vandens užminkoma tešla. Ji 1/2 val. palaikoma. Paskui iš jos padaromi pyragėliai (12 vnt.), vadinamų palatšinkenais, kurie iškepami keptuvėje.

Varškė pertrinama per sietą, sumaišoma su tryniu, druska, cukrumi, citrinos žievele. Įpilama pieno arba grietinėlės. Atskirai išplakami baltymai. Viskas sumaišoma. Ant dalies paruoštų palatšinkenų uždedama varškės, ant viršaus užvožiami kiti palatšinkenai.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?