Greitoji paieška

Varškės virtiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užminkoma truputį pasūdyta minkšta tešla (iš 2 kiaušinių, miltų bei druskos), kaip lakštiniams. Ji plonai iškočiojama, aptepama varškės įdaru, sulenkiama ir supjaustoma keturkampiais. Kraštai suspaudžiami.

Įdaras: į ištrintą varškę įmušami 2 kiaušiniai, suberiamas cukrus, citrinos žievelė, smulkinti migdolai bei razinos, ir viskas labai gerai išmaišoma.

Virtiniai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami apie 25 min.

Išvirę išgriebiami, apšlakstomi sviestu arba apipilami grietinėlė su cukrumi.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:70 g.
  • Druska:pagal skonį
  • kartieji migdolai:2 vnt.
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Miltai:200-240 g.
  • Razinos:40 g.
  • Vanilė:pagal skonį
  • Varškė:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?