Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Užminkoma truputį pasūdyta minkšta tešla (iš 2 kiaušinių, miltų bei druskos), kaip lakštiniams. Ji plonai iškočiojama, aptepama varškės įdaru, sulenkiama ir supjaustoma keturkampiais. Kraštai suspaudžiami.
Įdaras: į ištrintą varškę įmušami 2 kiaušiniai, suberiamas cukrus, citrinos žievelė, smulkinti migdolai bei razinos, ir viskas labai gerai išmaišoma.
Virtiniai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami apie 25 min.
Išvirę išgriebiami, apšlakstomi sviestu arba apipilami grietinėlė su cukrumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |