Greitoji paieška

Varškės virtiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užminkoma truputį pasūdyta minkšta tešla (iš 2 kiaušinių, miltų bei druskos), kaip lakštiniams. Ji plonai iškočiojama, aptepama varškės įdaru, sulenkiama ir supjaustoma keturkampiais. Kraštai suspaudžiami.

Įdaras: į ištrintą varškę įmušami 2 kiaušiniai, suberiamas cukrus, citrinos žievelė, smulkinti migdolai bei razinos, ir viskas labai gerai išmaišoma.

Virtiniai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami apie 25 min.

Išvirę išgriebiami, apšlakstomi sviestu arba apipilami grietinėlė su cukrumi.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:70 g.
  • Druska:pagal skonį
  • kartieji migdolai:2 vnt.
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Miltai:200-240 g.
  • Razinos:40 g.
  • Vanilė:pagal skonį
  • Varškė:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?