Greitoji paieška

Velykinis pyragas "Čigonas"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiekvieną vaisių rūšį sudėkite į atskirą dubenėlį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir labai smulkiai supjaustykite.Razinas užteks nuplikyti. Gerai išplaukite kiaušinius išplakite su cukrumi inde, įstatytame į kitą indą su karštu vandeniu. Indą su kiaušiniais ištraukę iš indo su vandeniu, kiaušinius dar truputį paplakite. Po viena šaukštą nuolat maišydami berkite miltus ir krakmolą. Paskui suberkite vaisius ir vėl viską išmaišykite. Tešlos ir vaisių masę supilkite į riebalais išteptu kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 C temperatūroje, kol gražiai iškekps Kad sužinotumėte, ar pyragas jau iškepė, praėjus 30-40 minučių įbeskite medinį smeigtuką. Jei tešla prie jo nelimpa, galite išjungti orkaitę. Palikite pyragą atvėsti orkaitėje. Atvėsusį supjaustykite nedideliais kvadratėliais.

Ingredientai

  • Cukrus:150 g.
  • Džiovinti vaisiai:800 g. (slyvos, abrikosai, figos, razinos, obuoliai)
  • Kiaušiniai:5 vnt.
  • Krakmolas:1 šaukštas
  • Miltai:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

jaunikis jonas
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

as nevalgyciau vien del to kad as Cigonas.juss zmogaedziai!!!!!!!!!!!!

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?