Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Velykinis pyragas "Čigonas"
Gaminimas
Kiekvieną vaisių rūšį sudėkite į atskirą dubenėlį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir labai smulkiai supjaustykite.Razinas užteks nuplikyti. Gerai išplaukite kiaušinius išplakite su cukrumi inde, įstatytame į kitą indą su karštu vandeniu. Indą su kiaušiniais ištraukę iš indo su vandeniu, kiaušinius dar truputį paplakite. Po viena šaukštą nuolat maišydami berkite miltus ir krakmolą. Paskui suberkite vaisius ir vėl viską išmaišykite. Tešlos ir vaisių masę supilkite į riebalais išteptu kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 C temperatūroje, kol gražiai iškekps Kad sužinotumėte, ar pyragas jau iškepė, praėjus 30-40 minučių įbeskite medinį smeigtuką. Jei tešla prie jo nelimpa, galite išjungti orkaitę. Palikite pyragą atvėsti orkaitėje. Atvėsusį supjaustykite nedideliais kvadratėliais.
Ingredientai
- Cukrus:150 g.
- Džiovinti vaisiai:800 g. (slyvos, abrikosai, figos, razinos, obuoliai)
- Kiaušiniai:5 vnt.
- Krakmolas:1 šaukštas
- Miltai:2 šaukštai

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |