Greitoji paieška

Veršiuko inkstai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Belgiškai paruošti veršiuko inkstai.

Gaminimas

Inkstus paruošti, perpjauti išilgai, pasūdyti, pabarstyti pipirais.

Troškintuve pašildyti 40 g. sviesto, pakepinti inkstų puseles. Uždengti dangčiu ir virti maždaug 20 min. Tada sudėti sutraiškytas kadagio uogas, skrebučius (1 cm. dydžio), apkepintus svieste, ir trisdešimti mažų bulvyčių, prieš tai išvirtų garuose. Jos greitai paruduos. Tada įlašinti truputį konjako, truputį šilto vandens ir kadaginės degtinės. Apsvilinti ir tuojau pat tiekti į stalą.

Ingredientai

  • Bulvės:750 g.
  • Druska:truputis
  • kadaginė degtinė:100 g.
  • Kadagio uogos:10 vnt.
  • Konjakas:truputis
  • Pipirai:truputis
  • skrebučiai:50 vnt.
  • Sviestas:80 g.
  • Vanduo:truputis
  • veršiuko inkstai:3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?