Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Belgiškai paruošti veršiuko inkstai.
Inkstus paruošti, perpjauti išilgai, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Troškintuve pašildyti 40 g. sviesto, pakepinti inkstų puseles. Uždengti dangčiu ir virti maždaug 20 min. Tada sudėti sutraiškytas kadagio uogas, skrebučius (1 cm. dydžio), apkepintus svieste, ir trisdešimti mažų bulvyčių, prieš tai išvirtų garuose. Jos greitai paruduos. Tada įlašinti truputį konjako, truputį šilto vandens ir kadaginės degtinės. Apsvilinti ir tuojau pat tiekti į stalą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |