Greitoji paieška

Vietnamietiški pyragėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
11 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vietnamietiškas pyragėlių su mėsa, ryžiais ir pupelėmis receptas. Labai primena lietuviškuosius balandėlius :).

Gaminimas

Ryžiai pamirkomi vandenyje 4 val. , paskui gerai perplaunami, nusausinami, pasūdomi (1 šaukštu druskos). Per naktį pamirkytos pupelės perplaunamos, pašalinus luobeles, nuplikinamos verdančiu vandeniu. Kai vanduo nuvarva, pupelės sugrūdamos ir pasūdomos šaukšteliu druskos. Kiauliena smulkiai sukapojama arba sumalama mėsmale, į ją suberiamas supjaustytas svogūnas, įpilama žuvies padažo, pasūdoma, įberiama pipirų.

Ant kopūstų lapų užkrečiama ryžių, paskui pupelių, paskui kiaulienos, vėl pupelių, o ant viršaus - vėl ryžių. Lapai susukami į volelį ir surišami. Verdama 10 - 12 min. Išgriebti iš vandens pyragėliai paslegiami, kad nuvarvėtų vanduo, paskui gali būti patiekiami su šaltiena ir sūdytais svogūnais.

Ingredientai

  • Baltagūžis kopūstas:truputis
  • Baltosios pupeles:350 g.
  • Druska:2 šaukštai
  • garbanotasis kopūstas:truputis
  • Kiauliena:125 g.
  • Pipirai:truputis
  • Ryžiai:600 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žuvies padažas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

eka
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

ta pati manau

kristina
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

man atrodo ,kad geriau pasigaminti lietuviskus balandelius,tai daug skaniau.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?