Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Varškė pertrinama pro sietą, pasūdoma, įmušamas kiaušinis, pridedama cukraus, miltų, ir išminkoma.
Paruošta tešla kočiojama 1,5 cm. storio voleliais, kurie šiek tiek suplojami ir pjaustomi rombais.
Prieš patiekiant suleidžiami į verdantį pasūdytą vandenį. Kai išplaukia į paviršių, dar paverdami 2 min. , išgriebiami kiaurasamčiu ir nuvarvinami.
Patiekiami su pašildytu sviestu, sumaišytu su grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |