Greitoji paieška

Virti varškėčiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Varškė pertrinama pro sietą, pasūdoma, įmušamas kiaušinis, pridedama cukraus, miltų, ir išminkoma.

Paruošta tešla kočiojama 1,5 cm. storio voleliais, kurie šiek tiek suplojami ir pjaustomi rombais.

Prieš patiekiant suleidžiami į verdantį pasūdytą vandenį. Kai išplaukia į paviršių, dar paverdami 2 min. , išgriebiami kiaurasamčiu ir nuvarvinami.

Patiekiami su pašildytu sviestu, sumaišytu su grietine.

Ingredientai

  • Cukrus:4 šaukštai
  • Druska:truputis
  • Grietinė:4 šaukštai
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miltai:100-150 g.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Varškė:700 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?