Greitoji paieška

Vištienos kepenėlių paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1 minutę. Sudedame kepenėles ir įberiame čiobrelių, dar kepame 5 minutes dažnai maišydami. Supilame brendį, troškiname 1 minutę. Išgriebiame kepenėles kiaurasamčiu, sutriname smulkintuvu, sudedame į formą ir paliekame atvėst.

Ingredientai

  • Brendis:2 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Džiovinti čiobreliai:žiupsnelis
  • Kepenėlės:200 g.
  • Sviestas:150 g.
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 1 m.
Svečias
Prieš 1 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 1 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 1 m.
Svečias
Prieš 1 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?