Greitoji paieška

Vištienos kepenėlių paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1 minutę. Sudedame kepenėles ir įberiame čiobrelių, dar kepame 5 minutes dažnai maišydami. Supilame brendį, troškiname 1 minutę. Išgriebiame kepenėles kiaurasamčiu, sutriname smulkintuvu, sudedame į formą ir paliekame atvėst.

Ingredientai

  • Brendis:2 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Džiovinti čiobreliai:žiupsnelis
  • Kepenėlės:200 g.
  • Sviestas:150 g.
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 274 d.
Svečias
Prieš 275 d.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 280 d.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 280 d.
Svečias
Prieš 287 d.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?