Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Vistienos pyragas
Aprašymas
Šis patiekalas pateikiamas šiltas su baltu sausu vynu, bet jai vyno neturite galite pasigaminti naminės gaivos svarbu, jog gėrimo skonis butu šektiek sausokas, tai suteikia šiam patiekalui klasiškumo. Šis patiekalas yra restorano lygio ir jo kaina nėra didelė, o skonis gali nustebinti net didžiausią gurmaną...
Gaminimas
Pirmiausia pasiruoškite vištieną.
Ją reikia supjaustyti nedideliais šiaudeliais maždaug 1cm. pločio bei tokio pat storio. Pavoliojame miltuose ir kepame kartu su aliejumi, vėliau dedame druską, pipirus, svogūnų laiškus. (Svogūnų laiškus supjaustykite mažais gabaliukais apie 1 cm ilgio)
Dedame į kepimo skardą, kurią ištepame sviestu ir sluoksniuojame šiuos produktus.
Gautą masę (vištieną, svogūnų laiškai), pievagrybius supjaustytus riekutėmis sveikame pavidale (kad matytųsi ir galvutė ir kotelis kartu) ant pievagrybių dedame dalį grietinės pilame šiek tiek paruošto vištienos sultinio, dedame susmulkintus lauro lapus. Ir taip kol neliks nei vieno ingrediento.
Sluoksniuota tešla turi būti šiek tiek didesnė nei kepimo skarda. Ant sluoksniuotos tešlos beriame sumaltą muskato riešutą ir tešlą keliose vietose įpjauname, kad išsigaruotų drėgmė.
Kepame 180○ 20 min.
SKANAUS
P.S. Laukiu jūsų įvertinimų.
Ingredientai
- Aliejus:40 - 60 g.
- Čiobreliai :sakele m.
- Druska:1 - 1,5 g.
- grusti juodieji pipirai:1 - 1,5 g.
- Lauro lapai:1 - 2 vnt.
- Miltai:25 - 50 g.
- muskato riešutas:1 vnt.
- namines grietines:30 g.
- Pievagrybiai:mažas indelis
- Sluoksniuota tešla:1 vnt.
- sutarkuotas muskato riesutas:1/4 dalis
- Sviestas:50 g.
- Svogūnų laiškai:100 g.
- Vištienos filė:4 vnt.
- vištienos sultinio kubelis:1 vnt.
Receptas #8277

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |