Greitoji paieška

Vistienos pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šis patiekalas pateikiamas šiltas su baltu sausu vynu, bet jai vyno neturite galite pasigaminti naminės gaivos svarbu, jog gėrimo skonis butu šektiek sausokas, tai suteikia šiam patiekalui klasiškumo. Šis patiekalas yra restorano lygio ir jo kaina nėra didelė, o skonis gali nustebinti net didžiausią gurmaną...

Gaminimas

Pirmiausia pasiruoškite vištieną.

Ją reikia supjaustyti nedideliais šiaudeliais maždaug 1cm. pločio bei tokio pat storio. Pavoliojame miltuose ir kepame kartu su aliejumi, vėliau dedame druską, pipirus, svogūnų laiškus. (Svogūnų laiškus supjaustykite mažais gabaliukais apie 1 cm ilgio)

Dedame į kepimo skardą, kurią ištepame sviestu ir sluoksniuojame šiuos produktus.

Gautą masę (vištieną, svogūnų laiškai), pievagrybius supjaustytus riekutėmis sveikame pavidale (kad matytųsi ir galvutė ir kotelis kartu) ant pievagrybių dedame dalį grietinės pilame šiek tiek paruošto vištienos sultinio, dedame susmulkintus lauro lapus. Ir taip kol neliks nei vieno ingrediento.

Sluoksniuota tešla turi būti šiek tiek didesnė nei kepimo skarda. Ant sluoksniuotos tešlos beriame sumaltą muskato riešutą ir tešlą keliose vietose įpjauname, kad išsigaruotų drėgmė.

Kepame 180○ 20 min.

SKANAUS

P.S. Laukiu jūsų įvertinimų.

Ingredientai

  • Aliejus:40 - 60 g.
  • Čiobreliai :sakele m.
  • Druska:1 - 1,5 g.
  • grusti juodieji pipirai:1 - 1,5 g.
  • Lauro lapai:1 - 2 vnt.
  • Miltai:25 - 50 g.
  • muskato riešutas:1 vnt.
  • namines grietines:30 g.
  • Pievagrybiai:mažas indelis
  • Sluoksniuota tešla:1 vnt.
  • sutarkuotas muskato riesutas:1/4 dalis
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnų laiškai:100 g.
  • Vištienos filė:4 vnt.
  • vištienos sultinio kubelis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?