Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Vištieną sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, įberkite druskos, gerai išmaišykite. Iš gautos masės atgnybkite po gabalėlį ir išplokite plonu sluoksniu, į vidų dėkite įdarą ir suvyniokite vyniotinį. Jį suvilgykite išplaktu kiaušiniu, apvoliokite džiūvėsiuose, vėl suvilgykite kiaušiniu ir dar kartą apvoliokite džiūvėsiuose. Po to jį kepkite riebaluose.
Įdaras: džiovintus grybus išvirkite, supjaustykite smulkiais kubeliais, pakepinkite svieste, pridėkite smulkiais kubeliais supjaustytų pakepintų svogūnų, pakepintų miltų, pipirų, druskos ir viską išmaišykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |