Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Perinkite žirnius , gerai nuplauti šaltu vandeniu, iberkite prieskonius ir virti tol, kol suminkštės. Kiaulės kojas užpilti vandeniu, įdėti lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir virti 1 val. Ištraukti kojas, įdėti kopūstus, kojas uždėti ant viršaus ir troškinti dar 30 min. Žirnius sutrinti per sietelį, sudėti į didelę lėkštę kartu su troškinamais kopūstais ir kiaulės kojomis. Garnyrui tinka virtos bulvės, padažui - garstyčios.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |