Greitoji paieška

Vokiškai troškinta kiauliena su kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Perinkite žirnius , gerai nuplauti šaltu vandeniu, iberkite prieskonius ir virti tol, kol suminkštės. Kiaulės kojas užpilti vandeniu, įdėti lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir virti 1 val. Ištraukti kojas, įdėti kopūstus, kojas uždėti ant viršaus ir troškinti dar 30 min. Žirnius sutrinti per sietelį, sudėti į didelę lėkštę kartu su troškinamais kopūstais ir kiaulės kojomis. Garnyrui tinka virtos bulvės, padažui - garstyčios.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kadagio uogos:keletas
  • Kiaulių kojos:4 vnt. (nedielės)
  • Laurų lapai:2 vnt.
  • Marinatas:1 šaukštelis
  • Rauginti kopūstai:1 kg. (be spanguolių, obuolių ar krienų)
  • Svogūnai:2 vnt.
  • žalieji žirneliai:300 g. (švieži arba šaldyti)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?