Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūną susmulkiname ir pakepiname su margarinu. Tuomet į puodą sudedame ryžius, pakepintus svogūnus, kario prieskonius, įberiame druskos ir užpilame sultiniu. Verdame, kol ryžiai suminkštėja.Tada suberiame susmulkintą virtą žuvį ir dar troškiname 10-15 min.Patiekalą sudedame į lėkštę, o aplink išdėliojame per pusę perpjautus kiaušinius. Ant viršaus užbarstome susmulkintų petražolių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |