Greitoji paieška

Jautienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Lietuviškas jautienos vyniotinis puikiai derės ant šventinio stalo.

Gaminimas

Jautiena atpjaunama taip, kad būtų kuo didesnis paviršius, tada išmušama ir apibarstoma maltais pipirais bei druska. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti lašinukų griežinėliai, o ant jų - iš kiaušinių, pieno ir riebalų iškepta kiaušinienė.

Taip paruoštą jautieną sukama į drobelę ar celofaną, aprišama specialiu siūlu ir verdama 2 valandas.

Išviręs vyniotinis paslegiamas, atšaldomas. Drobelė arba celofanas nuimamas ir vyniotinis supjaustomas griežinėliais.

Prie vyniotinio tiekiama šviežių arba raugintų agurkų, pomidorų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

EQhikZCb
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Balandeliai labai skanus plakeitaas. As dar idedu kepintas darzoves ( paprikas, morkas , svogunus, po to dar trintas cesnakas ir miltai) ant virsaus ir majonezo.. Cesnakas ir paprika ypatingai patobulina skoni Begu ruosti

vytautas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai gardus patiekalas ir lengvai paruosemas

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?