Kalakuto krūtinėlė vyno drebučiuose
Aprašymas
Paįvairins Jūsų šventinį stalą.
Gaminimas
Iš kaulų, kalakuto liekanų, prieskonių ir prieskoninių daržovių (morkų, petražolių, salierų, svogūnų) išverdamas stiprus sultinys. Nuskaidrinti 3 stiklines sultinio: kiaušinių baltymai išplakami ir supilami į sultinį bei stipriai maišant užvirinama. Sultinys paliekamas nusistovėti ir perkošiamas per servetėlę.
Į švarų sultinį supilamas vynas, išmaišomas ir atšaldomas.
Į apvalų pusdubenį įpilamas sluoksnis nesustingusios želatinos ir pastatoma šaltai, kad sustingtų.
Ant drebučių dedama supjaustyta kalakuto krūtinėlė. Krūtinėlė papuošiama apelsino skiltelėmis ir konservuotais vaisiais, užpilama plonu sluoksniu želatinos, jai sustingus, supilama likusi.
Tiekiant ant stalo išverčiama į lėkštę ir puošiama salotų lapeliais.
Ingredientai
Receptas #6484

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |