Greitoji paieška

Kalakuto krūtinėlė vyno drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Paįvairins Jūsų šventinį stalą.

Gaminimas

Iš kaulų, kalakuto liekanų, prieskonių ir prieskoninių daržovių (morkų, petražolių, salierų, svogūnų) išverdamas stiprus sultinys. Nuskaidrinti 3 stiklines sultinio: kiaušinių baltymai išplakami ir supilami į sultinį bei stipriai maišant užvirinama. Sultinys paliekamas nusistovėti ir perkošiamas per servetėlę.

Į švarų sultinį supilamas vynas, išmaišomas ir atšaldomas.

Į apvalų pusdubenį įpilamas sluoksnis nesustingusios želatinos ir pastatoma šaltai, kad sustingtų.

Ant drebučių dedama supjaustyta kalakuto krūtinėlė. Krūtinėlė papuošiama apelsino skiltelėmis ir konservuotais vaisiais, užpilama plonu sluoksniu želatinos, jai sustingus, supilama likusi.

Tiekiant ant stalo išverčiama į lėkštę ir puošiama salotų lapeliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kalakuto krūtinėlė:virta
  • Kiaušinių baltymai:2-3 kiaušinių
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Prieskoninės daržovės:150 g.
  • Raudonasis vynas:1/2 stiklinės
  • veršio kojos ir kalakuto liekanos:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?