Greitoji paieška

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj sultinio galima naudoti vandenį.

Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas išmirkyti ir išimti kaulus.

Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu.

Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170 C temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu.

Po valandos įdėti griežinėliais supjaustytą svogūną ir petražolės šaknį.

Vyniotinis pateikiamas karštas arba šaltas.

Karštą vyniotinį patiekti su padažu, pagamintu iš sulčių, kuriose kepė. Į sultis pridėti miltų, grietinės ir pavirinti 5-6 minutes. Prie jo taip pat tinka keptos arba troškintos daržovės.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Džiovintos slyvos:100 g.
  • Garstyčios:truputis
  • kiaulienos nugarrinė:1 kg.
  • Miltai:2 šaukštai
  • Petražolės šaknys:1 vnt.
  • Sultinys:stiklinė
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 304 d.
Svečias
Prieš 305 d.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 310 d.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 310 d.
Svečias
Prieš 317 d.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?