Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj sultinio galima naudoti vandenį.
Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas išmirkyti ir išimti kaulus.
Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu.
Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170 C temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu.
Po valandos įdėti griežinėliais supjaustytą svogūną ir petražolės šaknį.
Vyniotinis pateikiamas karštas arba šaltas.
Karštą vyniotinį patiekti su padažu, pagamintu iš sulčių, kuriose kepė. Į sultis pridėti miltų, grietinės ir pavirinti 5-6 minutes. Prie jo taip pat tinka keptos arba troškintos daržovės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |