Greitoji paieška

Kepti viščiukai su vermutu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiukus kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste.

Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Įdėti krakmolo, kad padažas būtų tirštesnis.

Patiekti su virtais ryžiais arba keptomis bulvėmis.

Ingredientai

  • baltasis vermutas:1,5 stiklinės
  • Druska:pagal skonį
  • Krakmolas:šaukštelis
  • Miltai:0,5 stiklinės
  • Pipirai:truputis
  • Sviestas:3 šaukštai
  • Svogūnai:8 vnt. (maži)
  • viščiukai:2 vnt. (arba 1 jauna višta)
  • Žalumynai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?