Greitoji paieška

Kiaulienos šaltiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą nuplauti, įdėti į šaltą vandenį, užvirinti, nugraibyti putas ir 3-5 valandas virti ant mažos ugnies 85-90C temperatūroje.

Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėti prieskonines daržoves.

Išvirusią mėsą (jau be kaulų) išimti iš sultinio ir supjaustyti mažais gabalėliais.

Sultinį perkošti per marlę arba tankų sietelį.

Mėsą vėl sudėti į sultinį, užvirinti ir virti dar 30-45 minutes ant mažos ugnies.

Tada išpilstyti į dubenėlius arba formas. Į kiekvieną įdėti morkos griežinėlį ir petražolių lapelių.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Juodieji pipirai:8 vnt.
  • Kiauliena:1 kg (galva, ausys. kojos)
  • Kvapieji pipirai:4 vnt.
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • liesa kiauliena:200 g.
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolės:1 vnt.
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vanduo:1,5-2 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?