Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą nuplauti, įdėti į šaltą vandenį, užvirinti, nugraibyti putas ir 3-5 valandas virti ant mažos ugnies 85-90C temperatūroje.
Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėti prieskonines daržoves.
Išvirusią mėsą (jau be kaulų) išimti iš sultinio ir supjaustyti mažais gabalėliais.
Sultinį perkošti per marlę arba tankų sietelį.
Mėsą vėl sudėti į sultinį, užvirinti ir virti dar 30-45 minutes ant mažos ugnies.
Tada išpilstyti į dubenėlius arba formas. Į kiekvieną įdėti morkos griežinėlį ir petražolių lapelių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |