Greitoji paieška

Marinuotas liežuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus užkandis šventiškam stalui

Gaminimas

Liežuvis nuplaunamas, įtrinamas prieskoniais (pipirais, cukrumi, druska, smulkiai kapotais česnakais, kalendra, trintais lauro lapais), dedamas į emaliuotą indą ir 10-iai dienų paslegiamas vėsioje patalpoje arba šaldytuve.

Marinuotas liežuvis verdamas maždaug 2-3 valandas, paskui užpilamas šaltu vandeniu ir ataušęs nulupamas.

Ingredientai

  • Česnakas:4 skiltelės
  • Cukrus:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Juodieji pipirai:2 vnt.
  • kalendros:truputis
  • Kvapieji pipirai:2 vnt.
  • Lauro lapai:3 vnt.
  • Liežuvis:1,3 Kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?