Greitoji paieška

Marinuotas liežuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus užkandis šventiškam stalui

Gaminimas

Liežuvis nuplaunamas, įtrinamas prieskoniais (pipirais, cukrumi, druska, smulkiai kapotais česnakais, kalendra, trintais lauro lapais), dedamas į emaliuotą indą ir 10-iai dienų paslegiamas vėsioje patalpoje arba šaldytuve.

Marinuotas liežuvis verdamas maždaug 2-3 valandas, paskui užpilamas šaltu vandeniu ir ataušęs nulupamas.

Ingredientai

  • Česnakas:4 skiltelės
  • Cukrus:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Juodieji pipirai:2 vnt.
  • kalendros:truputis
  • Kvapieji pipirai:2 vnt.
  • Lauro lapai:3 vnt.
  • Liežuvis:1,3 Kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?