Greitoji paieška

Marinuotos moliūgų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Salotos prie mėsos.

Gaminimas

Vietoj apelsino žievelės tinka ir citrinos.

Nuluptas moliūgas supjaustomas 1-1,5 cm kubeliais. Iš acto, cukraus ir prieskonių išverdamas marinatas. Į verdantį marinatą sudedami moliūgai ir verdama, kol pasidarys skaidrūs, bet ne per daug minkšti. Vėliau moliūgai sudedami į stiklainius, užpilami karštu marinatu ir padedami šaltai.

Šios moliūgų salotos tinka vartoti po 3-5 dienų prie paukštienos, triušienos bei veršienos.

Ingredientai

  • apelsino žievelė:
  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:stiklinė
  • Gvazdikėliai:5-6 vnt.
  • Moliūgas:1 kg.
  • Obuolių actas:2 stiklinės (atskiestas)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?