Greitoji paieška

Marinuotos moliūgų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Salotos prie mėsos.

Gaminimas

Vietoj apelsino žievelės tinka ir citrinos.

Nuluptas moliūgas supjaustomas 1-1,5 cm kubeliais. Iš acto, cukraus ir prieskonių išverdamas marinatas. Į verdantį marinatą sudedami moliūgai ir verdama, kol pasidarys skaidrūs, bet ne per daug minkšti. Vėliau moliūgai sudedami į stiklainius, užpilami karštu marinatu ir padedami šaltai.

Šios moliūgų salotos tinka vartoti po 3-5 dienų prie paukštienos, triušienos bei veršienos.

Ingredientai

  • apelsino žievelė:
  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:stiklinė
  • Gvazdikėliai:5-6 vnt.
  • Moliūgas:1 kg.
  • Obuolių actas:2 stiklinės (atskiestas)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?