Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Salotos prie mėsos.
Vietoj apelsino žievelės tinka ir citrinos.
Nuluptas moliūgas supjaustomas 1-1,5 cm kubeliais. Iš acto, cukraus ir prieskonių išverdamas marinatas. Į verdantį marinatą sudedami moliūgai ir verdama, kol pasidarys skaidrūs, bet ne per daug minkšti. Vėliau moliūgai sudedami į stiklainius, užpilami karštu marinatu ir padedami šaltai.
Šios moliūgų salotos tinka vartoti po 3-5 dienų prie paukštienos, triušienos bei veršienos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |