Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardus patiekalas Jūsų šventiniam stalui.
Nugarinė, nupjovus riebalus, pamušama, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankšpipirių, įpilama pomidorų tyrės, grietinės, ankštpipirių, įpilama pomidorų tyrės, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar šiek tiek pakaitinama.
Nugarinė tiekiama su daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |