Greitoji paieška

Šernienos šaltiena su raudonuoju vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šaltienai tinka bet kokia mėsa: kojos, liesas kumpis arba mentė, maži galvos gabalėliai. Labiausiai tinka čiurnos.

Mėsą būtina gerai nuvalyti, nusvilinti, daug kartų nuplauti ir virti užpylus tiek vandens, jog ją apsemtų.

Baigiant virti supilamas raudonasis vynas. Užvirus nugraibstomos putos, įdedamas ryšulėlis su prieskoniais.

Išvirusi mėsa supjaustoma ir užpilama iškoštu sultiniu. Užvirinus išpilstoma į dubenėlius.

Ingredientai

  • Česnakas:3 skiltelės
  • Čiobreliai :truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Juodieji pipirai:5 vnt.
  • Kadagio uogos:4-5 vnt.
  • Kvapieji pipirai:5 vnt.
  • Lauro lapai:1 vnt. (nedidelis)
  • raudonasis ankštpipiris:1 vnt.
  • Raudonasis vynas:400 g.
  • šerniena:2 kg.
  • šernienos čiurnos:1 kg.
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

VIDAS
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

NEBLOGAI

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?