Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Šaltienai tinka bet kokia mėsa: kojos, liesas kumpis arba mentė, maži galvos gabalėliai. Labiausiai tinka čiurnos.
Mėsą būtina gerai nuvalyti, nusvilinti, daug kartų nuplauti ir virti užpylus tiek vandens, jog ją apsemtų.
Baigiant virti supilamas raudonasis vynas. Užvirus nugraibstomos putos, įdedamas ryšulėlis su prieskoniais.
Išvirusi mėsa supjaustoma ir užpilama iškoštu sultiniu. Užvirinus išpilstoma į dubenėlius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |